Naša zgodba

BLAGOVNA ZNAMKA TVOJIH 5 MINUT JE Z IZDELKI CVRTEGA IN FINEGA PECIVA, PEKOVSKEGA PECIVA TER SENDVIČI ŽE POSTALA NAJLJUBŠA IZBIRA MNOGIH POTROŠNIKOV. ODLIKUJEJO JO VEDNO SOČNI IN SVEŽI IZDELKI IZBRANIH OKUSOV, ZAČINJENI S PRIDIHOM IGRIVOSTI IN PRIPRAVLJENI TAKO, KOT JIH IMATE VI NAJRAJE.

kajzerice
kajzerice

Prigrizek in zabava gresta z roko v roki in slastni izdelki Tvojih 5 minut so najboljši izgovor, da si vzamete trenutek zase in pojeste svež in okusen izdelek, ki vam na obraz pričara nasmeh.

Blagovna znamka Tvojih 5 minut vam ponuja več vrst izdelkov,
namenjenih vsem okusom in priložnostim.

Sendviči Tvojih 5 minut sodijo med najbolj priljubljene prigrizke na poti. Vedno sočni in vedno blizu.

Naši rahli in okusni krofi so odlična izbira za posladek ali prigrizek ob kavi. Izbira različnih polnil, prelivov in oblik je velika, izginejo pa prej kot v 5 minutah. Vzemite si jih.

Med izdelki Tvojih 5 minut najdete tudi mamljivo dišeče štručke, žemljice, kifeljčke, kakor tudi francoske rogljiče in žepke z različnimi polnili, ki bodo vsak zajtrk spremenili v prav posebno doživetje.

Ko pa se pripravljate na piknik v naravi ali taborjenje, posezite po našem praktično pakiranem rezanem kruhu.

Tako vam priprava ne bo vzela preveč časa, pa tudi otroci si bodo zlahka sami pripravili svoj najljubši prigrizek. Še lepše je, če ob naših izdelkih uživate s tistimi, ki jih imate najraje.

Izdelke Tvojih 5 minut najdete v najrazličnejših oblikah in okusih, vedno sveže pripravljene, sočne in bogatega okusa.

Z novimi in preverjenimi recepturami ter v koraku s sodobnimi trendi, poskrbijo, da boste z njimi vedno siti in zadovoljni. Narejeni tako, kot jih imate vi najraje in takrat, ko jih najbolj potrebujete pri roki.

Naj bo

Tvojih 5 minut

zares tvojih.