• Domov
  • Zgodba
  • Skupina
  • Izdelki
  • ZAPOSLITVE
  • Aktualno
  • Kontakt
14.09.2018

Gazela osrednje Slovenije 2018

Deli...
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • email
  • Pinterest

Na letošnjem izboru Gazela osrednje Slovenije v Festivalni dvorani v Ljubljani je slavilo podjetje ACIES BIO, biotehnološke raziskave in razvoj, d. o. o., iz Ljubljane. Druga dva finalista sta bila podjetji EPPS, Elektronsko pismo Pošte Slovenije iz Ljubljane in TRIVAL ANTENE, oprema za telekomunikacije iz Mengša. Zmagovalcu iskreno čestitamo!

 

Na sinočnji prireditvi je spregovorila tudi direktorica podjetja Don Don, ki mu je ta laskavi naslov pripadel lansko leto. Gospa Alenka Mozetič Zavrl je z udeleženci prireditve iz sveta podjetništva delila svojo izkušnjo leta. Z dogodkom Dan odprtih vrat v mesecu maju smo odprli vrata naše pekarne, kamor smo povabili lokalno prebivalstvo, zaposlene in njihove družine ter partnerje in društva s katerimi sodelujemo. Prikazali smo različne načine priprave pekovskih izdelkov, organizirali delavnice okraševanja kruha, ki so ga vodili naši pekovski mojstri, Društvo podeželskih žena in Nataša Đurič, avtorica knjige Kruh z drožmi, degustacije ter zabavni program- video posnetek si lahko ogledate tukaj. Poudarila je pomen grajenja blagovne znamke podjetja, tako v lokalnem okolju kot širše. V konkurenčnih časih kot so današnji je namreč to pomemben kriterij pri iskalcih nove zaposlitve, predstavitvi še vedno deficitarnega poklica peka, pa tudi ustvarjanju notranjih odnosov in motivaciji zaposlenih v podjetju.

 

 

Gazela se je uveljavila kot največji poslovni projekt v Sloveniji, pa tudi kot motivacija za hitrorastoča majhna in srednje velika podjetja. Cilj izbora Gazela je vsako leto izbrati in nagraditi podjetja, ki izkazujejo lastnosti gazel (dinamična rast, uravnotežen razvoj in intenzivno zaposlovanje), ob tem pa so odgovorna do zaposlenih in do okolja, v katerem delujejo.

 

Miran Lesjak, odgovorni urednik Dnevnika:  »Gazele niso le najhitreje rastoča podjetje, ampak so tudi podjetja, ki so korak pred drugimi, podjetja s strategijo, vizijo in pogumom, raziskovalci in preizkuševalci prihodnosti.«

 

AKTUALNO
Toast kruh – najboljši toast je hrustljav in nepogrešljiv
31.07.2023
Toast poznamo vsi in lahko rečemo, da je skoraj nepogrešljiv na našem jedilniku. Ampak ali ste se že kdaj vprašali, kako in kdaj je nastal in predvsem zakaj? Čeprav smo morda mnenja, da ga poznamo šele v sodobni ...
>Več
35 zlatih odličij GZS za najboljše pekovske izdelke družbi Don Don
16.02.2023
Gospodarska zbornica Slovenije - Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij (GZS-ZKŽP) je na 23. strokovnem ocenjevanju kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, testenin, keksov in slaščic, pekovskih izdelkov, družbi Don Don podelila 35 zlatih odličij. V kategoriji pekovskih izdelkov je zlato odličje prejelo 34 kruhov in v kategoriji svežih slaščic pa krof z marelično marmelado.
>Več
Partnerstvo za polnozrnate izdelke
25.08.2022
Na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni je bil podpisan memorandum o sodelovanju na področju polnozrnatih izdelkov, ki je del evropskega projekta WholEUGrain in poteka v sodelovanju s projektnimi partnerji iz Danske, Romunije in Slovenije. V partnerstvo za polnozrnate izdelke so vstopila pekarska podjetja, ministrstva in druge institucije s področja zdravja in prehrane.
>Več
Kontakt

Član skupine
DON DON D.O.O.

Gasilska cesta 2
1290 Grosuplje
Slovenija, EU

PE Kranj
Laze 16
4001 Kranj
Slovenija, EU

www.dondon.si
info@dondon.si

tel: +386 (0)1 78 66 900

 

>Vsi kontakti skupine Don Don
OSTALE BLAGOVNE ZNAMKE V SKUPINI
  • Pekarna Grosuplje
  • Tvojih 5 minut
  • Don Don
Hitre povezave TVOJIH 5 MINUT
  • Zgodba
  • Skupina
  • Aktualno
  • Sledite nam
    ID za DDV SI72961074 MŠ 5844550000
    TRR IBAN SI56 0310 0100 3099 507 (SKB banka d.d.),
    IBAN SI56 0700 0000 3403 626 (GORENJSKA BANKA d.d.),
    Copyright © Don Don d.o.o. 2016. Vse pravice pridržane. Pravno obvestilo arnoldvuga+ BMA Studio

    Piškotki

    To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo.. Več o tem

    Piškotki

    To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo.. Več o tem